Virtuelle 3D-præsentationer af hoteller & konferencecentre

Når man booker et hotelophold eller plads til en konference, er omgivelser og indretning det, der spiller den vigtigste rolle. For, helt ærligt, hvem vil booke sig ind et sted, man ikke har set?


Med en virtuel 3D-præsentation får netop dit hotel eller konferencecenter en stor konkurrencefordel. Så kan du nemlig vise kunderne de lækre omgivelser og hyggelige detaljer på forhånd, så de føler sig trygge i bookingprocessen. 

14% stigning i bookinger

300% større engagement med 3D-præsentationer vs. 2D-billeder

Z

Få fordelene

Med en virtuel 3D-præsentation får dine gæster lov til at opleve din virksomhed. De får lov til at gå på opdagelse på hotelværelserne, smugkigge i restauranten eller fornemme stemningen i konferencelokalerne. Det hjælper din virksomhed med at skille sig ud i mængden.

Samtidig får du også skabt spændende og engagerende indhold, som du kan bruge på tværs af kanaler – på din hjemmeside, i dit nyhedsbrev, på sociale medier eller noget helt andet. Anvendelsesmulighederne er uendelige, og kun fantasien sætter grænser.

Skab den bedste bookingoplevelse med en virtuel 3D-præsentation

Ingen køber noget, de ikke ved, hvordan ser ud. Med en virtuel 3D-præsentation giver du din kunder tryghed i bookingprocessen.

  • Integrer 3D-oplevelsen på dit websted og forøg webengagementet 
  • Oplev flere bookinger
  • Gør det lettere for dine kunder at planlægge deres besøg
  • Skab positive kundeoplevelser og realistiske forventninger

 … Vidste du f.eks. at websitebesøgende er 300% mere engagerede i en virtuel 3D-præsentation, end de er med 2D-billeder?

Eksempel på produkt

Se vores løsninger for andre brancher