Større forretninger, som f.eks. møbelforretninger

Større forretninger er mere end bare forretninger. De er steder, man besøger for at indsamle inspiration og se spændende udstillinger, nye produkter og nye måder at gøre tingene på. 

Det er mere end et butiksbesøg. Det er en oplevelse. Og derfor er det også så vigtigt at vise, hvad netop din butik har at byde på.

En virtuel 3D-præsentation af din forretning giver dig en mulighed for at vise potentielle kunder, hvorfor din butik er et besøg værd. Samtidig kan du også vælge at integrere produktfokus i din 3D-præsentation, så du kan få præsenteret udvalgte produkter.

300 % større engagement med 3D-præsentationer vs. 2D-billeder

Z

Få fordelene

Med en virtuel 3D-præsentation får dine kunder lov til at opleve din forretning. De får lov til at gå på opdagelse i butikken, smugkigge på udvalget og planlægge deres næste besøg. Det hjælper din butik med at skille sig ud i mængden.

Samtidig får du også skabt spændende og engagerende indhold, som du kan bruge på tværs af kanaler – på din hjemmeside, i dit nyhedsbrev, på sociale medier eller noget helt andet. Anvendelsesmulighederne er uendelige, og kun fantasien sætter grænser.

Skab den bedste oplevelse med en virtuel 3D-præsentation

Med en virtuel 3D-præsentation giver du din kunder lyst til at besøge dig.

  • Integrer 3D-oplevelsen på dit websted og forøg webengagementet 
  • Oplev flere besøg og mere salg
  • Gør det lettere for dine kunder at planlægge deres besøg
  • Skab positive og trygge kundeoplevelser
  • Fremhæv det, der gør dig unik

 … Vidste du f.eks. at websitebesøgende er 300% mere engagerede i en virtuel 3D-præsentation, end de er med 2D-billeder?

Eksempel på produkt

Se vores løsninger for andre brancher